Osasuna poražena, Kodro morao izaći u 32. minuti

Žrtva crvenog kartona

Osasuna poražena, Kodro morao izaći u 32. minuti

Osasuna je u 24. kolu španske La Lige pretrpjela novi težak poraz i to od Espanyola (3:0).

Domaći su u vodstvo stigli u 17. minuti preko Caiceda, da bi samo deset minuta nakon toga neoprezni Oier dobio direktan crveni karton i skrivio jedanaesterac.

Caicedo je bio neprecizan sa bijele tačke, a odmah nakon toga trener Osasune je posegnuo za izmjenom. Njegova 'žrtva' bio je Kenan Kodro, koji je zbog taktičkih zamisli morao izaći iz igre već u 32. minuti.

Nije to mnogo pomoglo Osasuni koja je u 46. minuti primila i drugi gol, a ovoga puta strijelac je bio Jurado. Konačnih 3:1 postavio je Moreno u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osasuna je ovim porazom ostala zakucana za dno tabele sa samo deset osvojenih bodova, dok je Espanyol osmi sa 35 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi