Oscar može ići iz Chelseaja, Willian ne

Brazilac seli u Seriju A?

Oscar može ići iz Chelseaja, Willian ne

Italijanski stručnjak koji će od naredne sezone voditi Chelsea Antonio Conte ne želi pustiti Williana u Manchester United.

Novi trener Crvenih đavola Jose Mourinho navodno je zainteresovan za dovođenje ovog Brazilca kojeg je nekada trenirao upravo u Chelseaju, ali od toga izgleda neće biti ništa.

Kako prenosi engleski Daily Mail, Conte neće pustiti Williana, ali zato hoće Oscara i to u Juventus.

Stara dama je odavno zainteresovana za usluge ovog veznog fudbalera i navodno su spremni ponuditi veliki novac da ga angažuju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U suprotnom pravcu se sa posudbe se vraća Kolumbijac Cuardado koji će vjerovartno dobiti novu šansu na Stamford Bridgeu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi