"Ostajem nakon treninga da vježbam slobodnjake"
Foto: EPA

Pjanić za Radio Roma

"Ostajem nakon treninga da vježbam slobodnjake"

M. Šljivak

Miralem Pjanić je i ove sezone jedan od glavnih igrača Rome.

Sjajni veznjak naše selekcije fantastičnim igrama je kupio navijače Vučice, a u intervjuu za Radio Roma je pohvalio klub, te je govorio o svojim igrama.

"Igrač sam koji češće asistira, ali ako postignem gol, to je još bolje. Trudim se i dajem sve od sebe na terenu. Drago mi je što često postižem golove iz slobodnih udaraca. Ostajem na treningu kako bih vježbao slobodnjake. Svi pričaju o Juninhu Pernambucanu, ali ja šutiram potpuno drugačije", rekao je Pjanić.

Naš reprezentativac je tijekom predsezone postigao gol s pola terena ekipi Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je najljepši gol koji sam postigao. Odmjerio sam jačinu udarca i došao je sjajan gol. Šteta što se to desilo u prijateljskoj utakmici", govori Pjanić, koji je pohvalio legendarnog kapitena tima Francesca Tottija.

"Njegove riječi znače mnogo. On je najbolji igrač kojeg sam upoznao. Ranije je bio još i bolji", istakao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.