"Ostao je još odgovor Donnarumme"
Foto: EPA

Montella o mladom golmanu

"Ostao je još odgovor Donnarumme"

M. Šljivak

Milan iz sebe ima još jednu izuzetno skromnu sezonu.

Ipak, dolazak kineskih investitora u klub bi u narednoj sezoni mogao znatno promijeniti stvari, a najavljuje se i dolazak pojačanja u klub sa San Sira.

Pored najavljenih dolazaka, Rossoneri čine sve kako bi zadržali mladog golmana Gianluigija Donnarummu. Ovaj 18-godišnjak je i ove sezone bio zaista odličan, ali njemu naredne sezone ističe ugovor s timom i Donnarumma se već nalazi na meti najboljih timova Evrope.

Trener Milana Vincenzo Montella tvrdi kako je klub postavio pred Donnarummu uslove novog ugovora i sada se čeka njegov odgovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Volim Donnarummu kao rođenog sina, ali on mora što prije donijeti odluku. Klub čini sve kako bi ga zadržao i sada je sve do njega", rekao je Montella.

Sjajni čuvar mreže na svom stolu ima ponude evropskih velikana. Povezivao se najviše s Manchester Unitedom i Real Madridom, a više o njegovom statusu bi se moglo znati ovog ljeta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi