Oštar odgovor Mourinha: Pusti me, brini se o Rafinoj dijeti!

Odgovorio na prozivku

Oštar odgovor Mourinha: Pusti me, brini se o Rafinoj dijeti!

Supruga Rafaela Beniteza Montserrat Seara je očigledno dobro 'povukla za živac' Josea Mourinha izjavom da njen muž redovno "čisti nered" koji Portugalac ostavlja za sobom u klubu u kojem radi.

"Sređujemo nered koji je Mourinho ostavo. Normalno je da se menadžerima kakvi su njih dvojica putevi ukrste, jer na svijetu postoji samo nekoliko vrhunskih klubova", izjavila je Seara.

Specijalnom nije trebalo mnogo da odgovori na prozivku, a učinio je to na veoma oštar način.

"Nije mi smiješno to što je rekla, jer je Rafael Benitez u Chelseaju zamijenio Roberta Di Mattea, a u Real Madridu Carla Ancelottija. Jedini klub u kojem me Rafa zamijenio bio je Inter, a tada je uspio za šest mjeseci uništiti najbolji klub u Evropi", rekao je Mourinho, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Također, zaista nije u redu da misli na mene i priča o meni. Bolje joj je da se posveti svom mužu, i da povede računa o njegovoj dijeti. Tada bi imala mnogo manje vremena da se bavi mojim poslovima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.