Osujećen upad Argentinca u bazu Zmajeva

Pokušao prevariti hotelsko osiguranje

Osujećen upad Argentinca u bazu Zmajeva

Nesvakidašnja situacija desila se jutros po lokalnom vremenu u hotelu "Casa Grande" u Guaruji koji je bazni kamp naše fudbalske reprezentacija. 

Naime, jedan argentinski novinar Joaquin Cabana pokušao je ući u hotel u kojem su smješteni Zmajevi, ali je hotelsko osiguranje primijetilo lažni naglasak novinara koji se predstavio kao Nijemac.

Samo par metara od incidenta nekoliko Zmajeva je mirno ispijalo svoju jutarnju kafu.

Po izgovorom da želi intervjuisati neke od naših reprezentativaca za njemačke medije, nakon što je uhvaćen u laži, Argentinac se pravdao da je nekada ranije radio za europske medijske agencije.

"Samo sam želio intervjuistati fudbalere i pitati ih šta očekuju od utakmice sa Argentinom. Oni su jedini debitanti na Svjetskom prvenstvu i to je kul stvar. Nakon ovog incidenta razgovarao sam sa ljudima iz press službe bh. reprezentacije i rečeno mi je da sačekam vani kako bi dobio traženi intervju. Nakon par sati uzaludnog čekanja udaljio sam se od hotela", rekao je Cabana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.