Otac Donnarumme: Samo neka mi sin bude sretan

Neće utjecati na Gigijevu odluku

Otac Donnarumme: Samo neka mi sin bude sretan

E. Škorić

Otac Gianluigija Donnarumme Alfonso nada se da će ubrzo završiti saga oko njegovog sina i Milana.

Slučaj 'Dollarumma' ne prestaje. Milanov mladi golman odlučio je da ne produži ugovor, postao je veliki neprijatelj Milana, ali navodno je kasnije ipak odlučio da potpiše novi ugovor s Rossonerima.

"Nisam nikada rekao da želim napustiti Milan", pravda se Donnarumma, a ako ostane u Milanu, velike zasluge za to idu treneru Vincenzu Montelli. Naime, Montella dolazi iz istog mjesta kao i Donnarummini roditelji, pa je otišao u njegovu porodičnu kuću kako bi razgovarao s njegovim roditeljima. 

"Želim samo najbolje mom sinu i da bude sretan, pa neću utjecati na njegovu odluku. Nadam se da će interes medija za ovu priču ubrzo završiti", kazao je otac 18-godišnjeg golmana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Donnarumma ima još godinu dana ugovor s Milanom, ali ako ne produži, ovaj će onda bez odštete otići u Real Madrid. Marca tvrdi da je sve dogovorio s Kraljevima, ali je skoro nemoguće bilo šta prognozirati u ovom slučaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije