Otkriven razlog zbog kojeg je Neymar izletio iz ekipe PSG-a

Cavani nema veze s tim

Otkriven razlog zbog kojeg je Neymar izletio iz ekipe PSG-a

Otkako je Neymar prešao iz Barcelone u PSG, čini se da je njegova popularnost još više narasla i sve je češće tema pisanja inostranih medija.

Iako se to pratilo i ranije, sada se svaki Neymarov korak prati još više, posebno nakon svađe sa Cavanijem oko famoznog izvođenja jedanaesterca. 

Međutim, Urugvajac nema nikakve veze sa tim što je Neymar prije nekoliko dana izostavljen sa spiska putnika za ligaški okršaj sa Montpellierom, što su mnogi protumačili kao svojevrstan epilog gore spomenute svađe.

Neymar nije igrao protiv Montpelliera zbog toga što je na posljednjem treningu pred utakmicu doživio lakšu povredu stopala na treningu u jednom duelu sa Ben Arfom, pa Unai Emery sa njim nije želio rizikovati. Parižane večeras čeka važan meč u Ligi prvaka protiv Bayerna, a Emeryju je Brazilac svakako potrebniji potpuno zdrav u duelu sa Bavarcima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da je Neymar već postao jedan od najvažnijih igrača PSG-a pokazuje i rezultat utakmice protiv Montpelliera (0:0), gdje se itekako osjetio njegov izostanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije