Otkriveni nadimci Pogbe i Zlatana u Unitedu

Rashford otrkio nadimke prvih zvijezda

Otkriveni nadimci Pogbe i Zlatana u Unitedu

M. Šljivak

Paul Pogba najskuplji je fudbaler svih vremena, ali usprkos tome čini se kako ga ništa drugo ne razlikuje od ostalih igrača Manchester Uniteda.

Francuski fudbaler ima odličnu saradnju sa ostatkom ekipe, a mladi napadač Marcus Rashford je otkrio i kako Pogbu zove ostatak ekipe.

U Unitedu francuski veznjak nosi nadimak "oktopus", zbog svojih dugih nogu i načina kretanja na terenu. 

Također, Rashford je otkrio i nadimak Zlatana Ibrahimovića. Očekivano, njega saigrači nazivaju "zvijer", što uopće nije čudo kada se zna šta švedski sve radi na terenu i van njega.

Očigledno u redovima Crvenih đavola u posljednje vrijeme vlada odlična atmosfera. Klub igra sve bolje i bolje i do kraja sezone će se boriti za plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Velike šanse za to imaju. Iako su tek na šestom mjestu, samo pet bodova zaostaju za drugoplasiranim Tottenhamom, a dva za Arsenalom koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije za ovo takmičenje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi