Otpisani napadač Arsenala postigao dogovor s Fenerom
Foto: EPA

Lucas Perez nastavlja karijeru u Turskoj?

Otpisani napadač Arsenala postigao dogovor s Fenerom

Iako se pretpostavljalo da je Deportivo La Coruna najbliži dovođenju fudbalera Arsenala, Lucasa Pereza, sada se čini da je Fenerbahče, gotovo sigurno, novi Perezov klub.

Naime, TurkishFootball tvrdi da je Fenerbahče dogovorio uslove ugovora sa španskim fudbalerom, te da je preostalo još da se postigne dogovor s Arsenalom, te da se utvrdi da li će Perez potpisati ugovor s Fenerom ili će u Istanbul stići na posudbu.

Čelnici Deportiva La Corune su, navodno, Arsenalu ponudili 10 miliona eura, iako je upravo Deportivo prošle godine Pereza prodao Arsenalu za 20 miliona eura.

Arsenal međutim smatra ovu ponudu preniskom tako da se, barem za sada, Perez neće vraćati u Deportivo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Pregovaramo s Fenerbahčeom, ali Wenger ne želi dogovarati posudbu. Wenger želi 15 miliona za Lucasa. On je još tri godine pod ugovorom s Arsenalom i oni imaju sve karte u svojim rukama", izjavio je Perezov menadžer, Rodrigo Lovelle, te dodao:

"Fenerbahče, dva španska kluba i jedan klub iz Bundeslige su uputili ponude za Lucasa...Fenerbahče je najozbiljniji, razgovaramo s njima već dva mjeseca."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi