Ovakva neefikasnost se ne pamti u Premier ligi

Dva gola na četiri utakmice

Ovakva neefikasnost se ne pamti u Premier ligi

Ovo kolo engleske Premier lige moglo bi ući u anale, s obzirom da se odavno nije desilo da na četiri utakmice budu postignuta samo dva gola.

Na utakmicama Southamptona i Hulla i Stokea i West Hama rezultat je bio 0:0, dok je jedina dva gola viđena u duelima WBA i Leicestera (0:1), odnosno Sunderlanda i Bournemoutha (0:1).

Leicester je kao gost slavio nad WBA pogotkom Vardyja u 43. minuti, dok je Bournemouth u 88. golom Kinga došao do pobjede nad Sunderlandom.

Danas se igra još jedna utakmica 35. kola Premier lige, a od Crystal Palacea i Burnleyja se očekuje da pokušaju popraviti veoma loš dojam koji su danas ostavili fudbaleri u Engleskoj na utakmicama od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi