"Ove godine moramo ići korak dalje"

Predsjednik Seville Jose Castro

"Ove godine moramo ići korak dalje"

E. Ganibegović
Teme:

Sevilla se ove godine nalazi u grupi zajedno sa Liverpoolom, Spartak Moscoweom i Mariborom. 

Prethodna godina u Ligi prvaka je bila uspješna za špansku ekipu, koja je nakon sezone 2009/2010 uspjela da prođje grupnu fazu, međutim tu ih je eliminisao Leicester City, koji je poslije izbačen od Altetico Madrida. 

Nakon žrijeba oglasio se predsjednik Seville Jose Castro, koji tvrdi kako je grupa u kojoj se nalaze veoma zahtjevna. 

"Grupa je zahtjevna, ali cilj Seville je da završi na što boljoj poziciji. Mogli smo proći gore jer je bilo mnogo odličnih ekipa, međutim i ova grupa je zahtjevna. Tu su šampioni Rusije, Liverpool, koji je veoma dobar, kao i Maribor, sa kojima smo igrali 2013. godine i prošli dalje, ali ne ubjedljivo", rekao je Castro te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Cilj nam je da stignemo do posljednjih 16, ali se nadamo kako možemo da dođemo do četvrfinala. Prošle godine nismo bili u mogućnosti da dođemo do četvrfinala, ali ove godine moramo ići korak dalje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi