Ovo još nije viđeno: Čudna povreda igrača Leicestera

Fuchsa povrijedio čunj

Ovo još nije viđeno: Čudna povreda igrača Leicestera

M. Šljivak

Defanzivac Leicestera Christian Fuchs doživio je veoma čudnu povredu pred utakmicu protiv Huddersfielda.

Igrači ovog tima spremali su se za meč protiv Huddersfielda, a austrijski fudbaler je doživio posve bizarnu i nevjerovatnu povredu.

Njega je povrijedio čunj koji se koristi za trening, a pogodio ga je u oko.

"Christian je povrijedio oko. Čunj je nekako odskočio i udario ga u oko. Izgledalo je veoma loše, ali iz sata u sat je sve bolje. Još uvijek ne znam hoće li biti spteman za utakmicu. Nije mogao vidjeti na oko u početku, ali je stanje sve bolje. Znaćemo više nakon dodatnih pregleda", rekao je menadžer Lisica Craig Shakespeare.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je slabo ušao u novu sezonu. Nakon četiri meča imaju samo tri boda, a meč protiv Huddersfielda im je itekako bitan.

Iskusni defanzivac je tako pod upitnikom za ovaj meč, a u sva četiri meča ove sezone bio je starter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi