Ovo pokazuje koliko je Salahu stalo do reprezentacije

Reprezentativac za primjer

Ovo pokazuje koliko je Salahu stalo do reprezentacije

U vremenu kada dobar broj fudbalskih zvijezda nastupa za svoje reprezentacije čisto 'reda radi', Mohamed Salah je pokazao da nije jedan od takvih i da mu je uspjeh sa Egiptom ispred svega u životu.

Ovaj fantastični fudbaler je ispunio svoj san i odveo Egipat na prvo Svjetsko prvenstvo nakon 28 godina, a u odlučujućoj utakmici protiv Konga zabio je oba gola za svoj tim koji je slavio sa 2:1. Odlučujući gol je Salah postigao u petoj minuti sudijske nadoknade iz penala, nakon čega je uslijedila potpuna ludnica na stadionu u Aleksandriji.

Osim toga što se prilikom proslave pogotka moglo vidjeti koliko je Salahu stalo do uspjeha sa reprezentacijom, interesantno je pogledati video na kojem se dobro vidi reakcija fudbalera Liverpoola na izjednačujući gol Konga za 1:1 u 88. minuti utakmice.

Mohamed Salah je u sekundi došao do očaja, pao na zemlju i zamalo zaplakao, ali se brzo smirio i nekoliko minuta kasnije pogodio za pobjedu i historijski uspjeh.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vjerovatno je Salah u tim trenucima bio najsretniji čovjek na svijetu, a kada vidimo ovaj snimak, moramo reći da nam je drago što se Egipćanin na kraju radovao. Zaslužio je!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi