Ovosezonski Milan srušio klupski rekord po broju isključenja

Neslavna statistika

Ovosezonski Milan srušio klupski rekord po broju isključenja

Milan je u svojoj novijoj historiji imao mnogo 'prgavih' fudbalera koji su bili skloni gruboj igri, ali nijedna generacija nije bila toliko kažnjavana kao ovosezonska.

Naime, fudbaleri Milana su ove sezone sakupili čak dvanaest crvenih kartona, po čemu se ova generacija neslavnim slovima upisala u historiju velikog kluba sa San Sira.

Pitanje je i koliko suci respektuju ovaj Milan, koji je trenutno miljama daleko od samog vrha italijanskog fudbala, a najbolji primjer za to su dva (nepravedna) isključenja na utakmici protiv Sassoula u posljednjem kolu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.