Ozil odbio novi ugovor od Arsenala, sad ima samo jednu želju

Navijači Arsenala će biti bijesni

Ozil odbio novi ugovor od Arsenala, sad ima samo jednu želju

Engleski portal Sunday Mirror danas donosi veoma loše informacije za navijače Arsenala. 

Jedan od najboljih igrača Topnika Mesut Ozil odlučio je da odbije mogućnost produženja ugovora sa Arsenalom. Podsjetimo, njemu trenutni ugovor ističe narednog ljeta i Arsenal bi mogao da ostane bez najvažnijeg člana veznog reda. 

Ozil je navodno nezadovoljan u Arsenalu jer mu je jasno da neće moći osvojiti nijedan veći trofej, a za mjesec dana već će imati 29 godina i krajnje je vrijeme da promijeni sredinu. Njegova želja sada je samo jedna - saradnja sa Joseom Mourinhom u Manchester Unitedu. 

Crveni đavoli bi mogli besplatno narednog ljeta dobiti Ozila na šta bi sigurno pristali, a ovakav rasplet situacije sve je izvijesniji osim ako Arsene Wenger ne izvuče nekog keca iz rukava u narednim mjesecima. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, osim Ozila Arsenal će vjerovatno narednog ljeta ostati i bez Alexisa Sancheza kojem također ističe ugovor. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi