Pada rekord: Engleski klubovi već potrošili 360 milona funti

Ne štedi se u Engleskoj

Pada rekord: Engleski klubovi već potrošili 360 milona funti

A. Beganović

Engleski klubovi su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka potrošili čak 360 miliona funti, javljaju otočki mediji.

Klubovi iz najače lige Premiershipa ne štede, a u prilog ovoj tvrdnji ide i podatak koji kaže da su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka potrošili čak 360 miliona funti, što je više za 60 miliona nego je potrošeno u isto vrijeme prošle godine.

Najviše do sada su trošili Chelsea (80 miliona), Liverpool (59 miliona), Manchester United (56 miliona) i Arsenal (47 miliona), a ako nastave u ovom tempu oborit će rekor koji iznosi f630 miliona funti za jedan prelazni rok.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije