Paderborn preokretom do pobjede, Vrančić asistirao

Slavili treću pobjedu u sezoni

Paderborn preokretom do pobjede, Vrančić asistirao

Fudbaleri Paderborna su na svom terenu protiv Franfurta slavili treću pobjedu sezone. 

Nakon nezanimljivog prvog poluvremena, u drugom je viđena golojada. Poveli su gosti golom Meiera u 57. minuti a onda je uslijedio potpuni preokret domaćih.

Trener domaćih pogodio je sa izmjenama u ovom susretu pošto su mu baš rezervisti donijeli pobjedu. Ducksch je u igru ušao u 64. minuti a samo dvije minute kasnije je pogodio za izjednačenje. Potpuni preokret kreirao je Hunemeier u 79. minuti na asistenciju Marija Vrančića, da bi konačan rezultat postavio još jedan rezervista Kutschkle u 85. minuti.

Potencijalni bh. reprezentativac, Mario Vrančić, pružio je dobru partiju za Paderborn a odigrao je svih devedeset minuta u pobjedi svog kluba.

Bundesliga, 8. kolo

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Paderborn - Franfurt 3:1 (Ducksch 66', Hunemeier 79', Kutsche 85' - Meier 57') 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.