Pajtim Kasami gol Juventusu proslavio uz "albanskog orla"

Strijelac pobjedničkog gola

Pajtim Kasami gol Juventusu proslavio uz "albanskog orla"

Fudbaleri grčkog Olympiacosa sinoć su u okviru 3. kola Lige prvaka grupe A slavili sa minimalnih 1:0 veliku pobjedu protiv Juventusa.

Strijelac pobjedničkog gola za tim iz Pireja bio je Pajtim Kasami. Švicarski fudbaler pogodak je proslavio pokazujući "albanskog orla".

Iako je Kasami rođen u Makedoniji, tačnije u Strugi, očito je svoje nacionalnu pripadnost i privrženost Albaniji odlučio iskazati na ovaj način.

Ova proslava jako bitnog gola za grčkog prvaka mogla bi narušiti odnose između navijačkih grupa Olympiacosa i Crvene zvezde.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kasami je u dresu seniorske reprezentacije Švicarske, kroz čije je sve omladinske selekcije prošao, upisao četiri nastupa, te postigao jedan gol.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.