Pallotta: Moramo se naći sa Spallettijem

Treneru Rome ističe ugovor

Pallotta: Moramo se naći sa Spallettijem

Predsjednik Rome James Pallotta poručio je da će se morati naći sa trenerom rismke ekipe Lucianom Spallettijem.

Razlog je naravno taj da Spallettiju na kraju ove sezone ističe ugovor sa rimskom ekipom, a još uvijek njije bilo razgovora oko produženja istog.

Roma je sinoć ispala iz Evropa lige nakon što im pobjeda od 2:1 nije bila dovoljna za prolaz u revanšu protiv Lyona. Ipak, predsjednik Rome je poručio da je zadovolajn partijom svog kluba.

"Definitivno ćemo se naći sa Spallettijem povodom razgovora o novom ugovoru. Lyon? Nažalost, nisam bio tu i utakmicu sam morao gledati iz hotela. Timu je to vjerovatno odgovaralo, jer nikada nisam vidio da igraju tako. Iskreno, nakon prvih sat vremena nisam mislio da mogu držati taj tempo do kraja, ali oni su se borili do posljednjeg zvižduka. Nismo imali sreće prilikom nekih šansi, ali ja sam ponosan načinom na koji je ekipa odigrala. Borili su se do zadnje minute", rekao je Pallotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Spalletti ekipu preuzeo sredinom prošle sezone, a da mu je ovo već drugi mandat na klupi rimske Vučice. Ovaj trener se posljednjih sedmica povezuje sa odlaskom u Juventus.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti