Pamti li Nainggolan šta je rekao pred dvomeč protiv Lazija?

Danas se kaje

Pamti li Nainggolan šta je rekao pred dvomeč protiv Lazija?

Fudbaleri Rome ispali su večeras iz Kupa Italije nakon što su u revanšu polufinala ostvarili pirovu pobjedu protiv gradskog rivala Lazija (3:2). 

Zanimljivo, danas se mnogi sjećaju Nainggolanove veoma optimistične izjave pred ovaj dvomeč. Belgijanac je nakon žrijeba bio veoma zadovoljan pa je rekao  da će on i saigrači osvojiti Kup Italije.

Njegovo samopouzdanje je tada bilo toliko visoko da je rekao da će Roma u oba meča pobijediti Lazio.

"Ako ne osvojimo Scudetto, garantujem vam da ćemo osvojiti Kup Italije. Protiv Lazija u polufinalu pobijedit ćemo oba meča, vjerujte mi", rekao je prije dva mjeseca Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo će mu sigurno biti škola da u buduće ne daje slične izjave pred utakmice. Podsjetimo, Lazio je u prvom meču pobijedio Romu sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi