Panamski komentatori postali hit na internetu
Foto: Screenshot

Zaplakali od sreće

Panamski komentatori postali hit na internetu

E. Čaušević

Najveći uspjeh u svojoj historiji sinoć je ostvarila Panama koja se po prvi put uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo.

Panama je sinoć na domaćem terenu ugostila Kostariku koja je ranije osigurala nastup u Rusiji. Domaći tim je pred punim tribinama uspio u samom finišu meča da dođe do pobjede koja je osigurala Panami po prvi put u historiji plasman na Mundijal.

Navijači na stadionu su s nestrpljenjem čekali kraj meča nakon čega je nastupilo veliko slavlje. Isto je bilo i u komentatorskoj kabini, a komentatori Paname su postali hit na društvenim mrežama. Radost, suze, sreća i ponos su dokaz koliko su Panamci čekali na ovaj trenutak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije