Pandža preporučio Štilića u Mechelenu

Pandža preporučio Štilića u Mechelenu

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić nalazi se blizu prelaska u redove belgijske ekipe Mechelena.

Trener Mechelena Harm van Veldhoven želi svoju ekipu ojačati sa nekoliko ofanzivnih igrača, a u tim je već stigao napadač Nicklas Pedersen.

 

Ipak, u Mechelenu ne namjeravaju tu stati kada su pojačanja u pitanju, te žele dovesti i mladog vezistu Semira Štilića, kojem je istekao ugovor s Lechom iz Poznana i koji je slobodan igrač.

 

Belgijski mediji tvrde da je Van Veldhovenu Štilića preporučio njegov saigrač iz reprezentacije Bosne i Hercegovine Boris Pandža, član Mechelena.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

 

Osim ove belgijske ekipe, za Štilića je interesovanje pokazalo nekoliko francuskih ekipa, Borussia Moenchengladbach, te grčki Olympiacos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.