Panika na Nou Campu: Odgođeno Dembeleovo potpisivanje

Neočekivani problemi

Panika na Nou Campu: Odgođeno Dembeleovo potpisivanje

E. Čaušević

Mladi francuski fudbaler Ousmane Dembele nastavit će svoju karijeru u dresu Barcelone.

Dembele je prošlog ljeta stigao iz Rennesa u Borussiju Dortmund, ali je nakon samo jedne sezone u njemačkoj ekipi odlučio da ponovo promijeni klub. Kada je Barcelona pokazala interes za ovog igrača Dembele jednostavno nije mogao da ignoriše poziv kluba za koji navija od djetinjstva.

Ovaj 20-godišnji igrač stigao je jučer u Barcelonu, a jutros je uspješno prošao ljekarske preglede. Na Nou Campu nalazi se trenutno oko 15.000 navijača koji žele vidjeti predstavljanje novog igrača, ali ne ide baš sve po planu Barcelone što se tiče predstavljanja.

Naime, Dembele je trebao prvo potpisati ugovor nakon čega bi istrčao pred navijače na teren Nou Campa. No, to je promijenjeno jer je potpisivanje odgođeno zbog neočekivanih problema. Kako prenose španski mediji Dortmund još nije poslao svu potrebnu dokumentaciju, te zbog toga Francuz još uvijek ne može potpisati ugovor. Zbog toga će Dembele prvo istrčati na Nou Camp kako bi bio predstavljen navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi