Pantelić  želi ostati u Ajaxu

Pantelić želi ostati u Ajaxu

Reprezentativac Srbije i fudbaler amsterdamskog Ajaxa Marko Pantelić izjavio je da želi da ostane u tom klubu i nakon isteka jednogodišnjeg ugovora koji je potpisao ovog ljeta.

"Lijepo je igrati u Ajaxu. Imam ugovor na godinu dana, ali bih rado ostao barem još četiri godine u Amsterdamu", rekao je Pantelić za holandski dnevni list Telegraph.

Pantelić je prošlog vikenda postigao tri gola u prvenstvenoj pobedi Ajaxa protiv ekipe Vitesea (5:1).

"Djeca su mi upisana u školu u Amsterdamu, a ja sigurno mogu još nekoliko sezona da igram u ovakvoj formi. Nadam se da ću nastaviti da pružam partije na ovom nivou", zaključio je Pantelić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.