Pariški zafrkanti: PSG-ov tweet na račun Barcelone
Foto: EPA

Nakon poraza Katalonaca od Reala u Superkupu

Pariški zafrkanti: PSG-ov tweet na račun Barcelone

Teme:

Paris Saint-Germain je odlučio "bocnuti" Barcelonu na društvenim mrežama nakon novog poraza katalonskog velikana od Real Madrida u španskom Superkupu.

Barcelona iza sebe ima još jednu noć za zaborav jer je poražena od Real Madrida na Santiago Bernabeu rezultatom 2:0. Podsjetimo, Barca je izgubila od Reala i na svom stadionu, samo nekoliko dana ranije, sa 3:1, pa su Kraljevi tako, s ukupnih 5:1, stigli do trofeja španskog Superkupa.

Očigledno je da Barci nedostaje Neymar koji je ovog ljeta u šokantnom transferu prešao u PSG za čak 222 miliona eura, a upravo činjenicu da su Barci "oteli" sjajnog Brazilca u PSG-u su iskoristili da "zafrkavaju" Katalonce na Twitteru.

Naime, dok je Barca gubila na Bernabeu, PSG je na zvaničnom Twitter profilu postavio sliku Neymara koji se smije, što je bila očigledna provokacija na račun Katalonaca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi