Partizan dobija veliko pojačanje iz Brazila?

Ljubimac Grobara se vraća u Humsku

Partizan dobija veliko pojačanje iz Brazila?

Navijači Partizana su sa oduševljenjem primili vijest da bi se u njihov voljeni klub mogao vratiti Brazilac Cleverson Cordova Cleo, jedan od najboljih napadača koji je igrao u  beogradskom klubu u posljednjih desetak godina.

Cleo trenutno nastupa za Atletico Paranaense, ali njegov ugovor sa ovim brazilskim timom ističe u januaru. Iako još uvijek nema službene potvrde da će se 30-godišnji napadač vratiti u Partizan, velike su šanse da se to dogodi.

"Nisam produžio ugovor jer želim promijeniti sredinu. Nisam znao da se u Srbiji piše o mom povratku u Partizan, ali ne isključujem mogućnost da se to dogodi. U Beogradu sam proveo najljepše trenutke u karijeri i san mi je da se vratim u Partizan", izjavio je Cleo.

Brazilac je u dresu Partizana odigrao 67 utakmica u kojim je postigao 42 pogotka, a bio je i najveća zvijezda tima koji je u sezoni 2010/2011. igrao u grupnoj fazi Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zanimljivo, Cleo je u svojoj karijeri kratko boravio i u Crvenoj zvezdi, ali je u njegovom srcu ostao drugi beogradski klub u kojem je uspio pokazati svoje kvalitete i postati ljubimac Grobara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.