Icardi o interesu Reala: Mogu da zovu koliko god hoće
Foto: EPA

Želi ga kraljevski tim

Icardi o interesu Reala: Mogu da zovu koliko god hoće

E. Škorić, foto: EPA

 Mauro Icardi, napadač Intera, igra nevjerovatno ove sezone i prvi je strijelac ekipe koja se bori za Scudetto.

Kako to obično i biva, Icardi svojim golovima skreće pažnju na sebe, pa je trenutno Real Madrid taj koji želi da ga kupi. Ipak, Argentinac je sretan u Interu i ne zanima ga priča o prelasku u najslavniji klub na svijetu.

"Ukoliko bih dobio poziv nekog iz Reala ne bih se javio na telefon. Nemam šta da dodam, svi znaju moje želje", rekao je Icardi nakon Interove pobjede nad Cagliarijem.

Njega ugovor s Interom veže do 2021. godine, a otkupna klauzula u istom iznosi čak 110 miliona eura, mada u Interu žele da istu povećaju kako bi izbjegli neku ludu ponudu koja bi Argentinca na kraju odvela sa Giuseppe Meazze.,

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je Icardi bio u Barcinoj La Masiji i možda je i to jedan od razloga što ga Real nimalo ne zanima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi