Partizan nastavio potjeru za Zvezdom

Odigran duel u Beogradu

Partizan nastavio potjeru za Zvezdom

FK Partizan večeras je na svom terenu u Beogradu slavio protiv Jagodine rezultatom 2:0 u okviru 24. kola Jelen Superlige Srbije. 

Prvih 45 minuta susreta nije ponudilo mnogo uzbuđenja, a više od igre imali su fudbaleri Partizana. Jagodina je ipak uspjela sačuvati svoju mrežu, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0. 

U nastavku susreta Partizan je došao do pobjede. Crno-bijeli su poveli u 54. minuti susreta, a strijelac je bio kapiten, Saša Ilić nakon asistencije Škuletića. U 78. minuti susreta Škuletić se upisao u listu strijelaca, a asistent je bio Vulićević. Ostalo je do kraja susreta 2:0 za Partizan. 

Superliga, Srbija, 24. kolo:

Partizan - Jagodina 2:0(Ilić 54, Škuletić 78)
Čukarički - Donji Srem 3:1(Srnić, 36, Matić 45, Mirosavljević 73/Đuro 50)
Radnički Niš - Npredak 1:0(Pejčić)
Sloboda - Vojvodina(Galvao 33/Alivodić 37, Stojanović 75)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti