Partizan prodao Fiorentini igrača za pet miliona eura
Foto: EPA

Posao je završen

Partizan prodao Fiorentini igrača za pet miliona eura

Fiorentina je, prema natpisima srbijanskih redova, uspješno okončala posao oko dovođenja Nikole Milenkovića.

Defanzivac Partizana je u četvrtak otputovao u Firencu, gdje je podvrgnut ljekarskim pregledima, a nakon što je uspješno prošao iste, špekuliše se da je potpisao četverogodišnji ugovor sa osmoplasiranim timom Serie A. 

Zvanične potvrde iz kluba još uvijek nema, ali je poznato da će Partizan za Milenkovića dobiti na ime obeštećenja oko pet miliona eura. 

Milenković za Partizan nastupa od januara 2016. godine kada je stigao iz Teleoptika, a u ovoj sezoni odigrao je gotovo sve utakmice za beogradski klub. Uz to na svom kontu ima dva pogotka i jednu asistenciju. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vrijedi istaći da je Milenković krajem prošle godine debitovao i za "A" reprezentaciju Srbije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti