Partizan stopostotan i nakon petog kola, Zvezda se okliznula

Jelen Super liga Srbije

Partizan stopostotan i nakon petog kola, Zvezda se okliznula

Partizan je nakon pet kola Jelen Super lige Srbije jedini stopostotan. Crno – bijeli su na domaćem terenu uz dosta muke porazili Čuarički rezultatom 4:2.

Pantić je domaće u ranoj fazi utakmice doveo u vodstvo, da bi na zaprepaštenje domaćih navijača gosti do odmora uspjeli preokrenuti rezultat. Stoiljković je izjednačio pet minuta prije kraja, da bi samo minut kasnije gosti poveli preko Srnića koji je postigao euro gol.

U nastavku ekspresno izjednačenje donio je Lazović, da bi do kraja za trijumf domaćih pogađali Skuletić i Luka. Crvena zvezda okliznula se na gostovanju kod Napretka odigravši samo 0:0, tako da za Partizanom od ovog kola zaostaje dva boda.

Mladost je kod Novog Pazara ostvarila važnu pobjedu minimalnim rezultatom, dok je uspješan gost bio i tim Radničkog koji je porazio Voždovac. Donji Srem i Rad, Spartak i Jagodina, odnosno Borac i OFK Beograd su podijelili bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.