Partizan u naletu: Pao i Javor

Super liga Srbije

Partizan u naletu: Pao i Javor

D. Vejo

Fudbaleri Partizana danas su u okviru 19. kola Super lige Srbije na svom terenu bili bolji od ekipe Javora iz Ivanjice rezultatom 2:0 (1:0).

Prvo poluvrijeme Partizan je otvorio dosta dobro. Redali su napad za napadom, a trud je urodio plodom u 31. minuti susreta kada mladi i nezaustavljivi Uroš Đurđević pronalazi put do mreže gostiju iz Ivanjice, te tako postavlja rezultat prvih 45 minuta.

Ista slika viđena je i u drugoj dionici meča. Ponovo maestralne akcije crno-bijelih, a ovoga puta u ulozi egzekutora našao se iskusni Leonardo. Igrao se 47. minut, a tim iz Humske vodi 2:0. Do kraja, Javor je zaprijetio u nekoliko navrata, ali se rezultat nije mijenjao.

Ostali rezultati:

Vojvodina - Napredak 2:0

Voždovac - Crvena zvezda 0:1

Bačka  Čukarički 3:1

Novi Pazar - Spartak Subotica 2:4

Radnički Niš - Borac 3:3

Radnik - Rad 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi