Pato: Inter? Sve je moguće

Bivša zvijezda Milana

Pato: Inter? Sve je moguće

Alexandre Pato već na ljeto mogao bi se vratiti u Seriju A, ali ne i u redove Milana. 

Za usluge nekadašnje zvijezde brazilskog fudbala zainteresovan je Inter, što je u razgovoru za Sky Sports priznao i sam Pato. 

"Znam za njihov interes, oni su sjajna momčad. Da li ću preći u Inter? To ne mogu reći, jer u fudbalu nikada ne možete znati šta će se desiti", kazao je Pato. 

Pato trenutno nastupa kao posuđen igrač za Sao Paulo, a svojim igrama u posljednjim utakmicama nagovijestio je da se vraća u staru formu koja ga je krasila prije nekoliko sezona. Upravo to je pokrenulo glasine o mogućem povratku u Evropu. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.