Pato izabrao gdje će nastaviti karijeru?

Brazilac na korak od Villarreala

Pato izabrao gdje će nastaviti karijeru?

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Alexandre Pato nakon epizode u Chelseaju vratio se u Corinthians.

Iako se mnogo očekivalo od Pata u londonskoj ekipi na kraju je Brazilac većinu utakmica odgledao sa klupe. Pato je nakon toga izjavio da neće napuštati Brazil u skoriju vrijeme, ali čini se da se predomislio.

Nakon što je u španskim medijima "procurila" vijest da će Pato karijeru nastaviti u Primeri, danas je stigla i potvrda. Naime, Corinthians je potvrdio da je stigla ponuda za Pata iz Villarreala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Pato je već dogovorio sve sa španskom ekipom te ostaje još da se klubovi usaglase oko visine obeštećenja. Ugovor brazilskog napadača s Corithiansom ističe na kraju sezone, a ovaj tim mogao bi "neočekivano" zaraditi pet miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi