Paulinho: Bayern? Sretan sam u Kini

Demantovao glasine

Paulinho: Bayern? Sretan sam u Kini

Brazilski fudbaler Paulinho demantovao je špekulacije da bi mogao preći u Bayern. 

Paulinho je prije dvije godine prešao u Guangzhou Evergrande i u posljednje vrijeme mu ide veoma dobro, a to je u medijima rezultiralo špekulacijama da bi se mogao vratiti na Stari kontinent. Klub sa kojim se povezuje je - veliki Bayern. 

"Lijepo mi je tu gdje sam. Imam divno vrijeme sa svojim saigračima i rado bih ostao ovdje, da osvojim još koju titulu", zadovoljno je 28-godišnji Paulinho prokomentarisao svoj angažman u Kini, te se osvrnuo na glasine:

"To je normalna stvar u fudbalu. Moj agent je sigurno dobio ponude iz različitih evropskih klubova." 

Za Paulinhov transfer u Bayern se navodno zalagao Carlo Ancelotti koji u njemu vidi idealnu zamjenu za Xabija Alonsa. Ipak, po svemu sudeći, od cijele priče neće biti ništa. 

Podsjetimo, Paulinho trenutno ima 28 godina, a prije Kine igrao je za Tottenham, Corinthias, Bragantino, Pao de Acucar, Lodz i Vilnius.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi