Paulo Dybala dogovorio transfer u Real Madrid?
Foto: EPA

Mundo Deportivo tvrdi

Paulo Dybala dogovorio transfer u Real Madrid?

M. Šljivak

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala navodno je dogovorio transfer u Real Madrid.

Kako navodi Mundo Deportivo, argentinski napadač je dobio ponudu Kraljeva da na ljeto ove godine pojača ovaj tim, te ju je prihvatio.

Iako Argentinca ugovor s Juventusom veže do 2020. godine, to neće biti prepreka u realizaciji transfera, koji bi uskoro mogao biti potvrđen.

S druge strane, Juventus je nedavno ponudio novi ugovor Dybali, no financijska strana nije oduševila argentinskog fudbalera, koji je želio cifru od 5,5 miliona eura po sezoni.

Real mu je spreman ponuditi znatno više novca, pa bismo od ljeta Dybalu mogli gledati u dresu aktuelnog prvaka Evrope.

Interesantno, Juventus je prema navodima Gazzette dello Sport, odbio jednu ponudu za ovog fudbalera i to od Realovog velikog rivala Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Član Bianconera ovaj 23-godišnji ofanzivac je postao 2015. godine, a stigao je iz Palerma za 32 miliona eura.

Ove sezone je odigrao 10 utakmica u italijanskoj Seriji A i postigao je tri pogotka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti