Pavlović napušta Sampdoriju? Bivši klub ga želi vratiti

Potencijalni bh. reprezentativac

Pavlović napušta Sampdoriju? Bivši klub ga želi vratiti

Potencijalni bh. reprezentativac Danijel Pavlović, kako stvari stoje, vratit će se u Frosinone. 

Fudbaler koji je nedavno stekao pravo nastupa za BiH ne može se pohvaliti statusom u Sampi. Ove sezone je nastupio u samo tri prvenstvene utakmice, a tome je doprinijela i teža povreda zbog koje je neko vrijeme bio van pogona. 

Sudeći prema pisanju italijanskih medija, Pavlović bi ove zime mogao napustiti tim iz Genove i vratiti se u Frosinone za koji je prethodno nastupao. Čelnici italijanskog drugoligaša su već stupili  u kontakt s Pavlovićem, a u idućim danima moglo bi se znati kako će se završiti priča. 

U Frosinoneu vjeruje da bi povratak Pavlovića predstavljao pojačanje u borbi za povratak u Seriji A. Trenutno Frosinone zauzima drugu poziciju, a zaostatak za vodećom Hellas Veronom iznosi tri boda. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da je Pavlović već neko vrijeme 'pod lupom' Baždarevića. FIFA Komitet za status igrača je nedavno njegov zahtjev vezan za promjenu sportskog državljanstva, pa je za očekivati da će u dogledno vrijeme naći na popisu selektora reprezentacije BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi