Pavlović prelazi u italijanski Crotone?

Odlazi iz Sampe?

Pavlović prelazi u italijanski Crotone?

Povremeni bh. reprezentativac Daniel Pavlović mogao bi preći u Crotone. 

Pojedini italijanski mediji, između ostalog i ugledni Sky Sport, objavili su kako je Crotone pokazao veliki interes da dovede Pavlovića iz Sampdorije i da bi se cijeli posao mogao realizirati do kraja augusta. 

Pavlović se i ranije dovodio u vezu sa odlaskom iz Sampdorije, a među klubovima koji su ga željeli pominjali su se Frosinone i Pescara. 

U slučaju transfera u Crotone, Pavlović bi se pridružio mladom bh. reprezentativcu Ćazimu Suljiću i Zeničaninu Anti Budimiru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Pavlović se nije našao na spisku selektora Mehmeda Baždarevića za predstojeće reprezentativne utakmice protiv Kipra i Gibraltara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi