Pedro: Hazard može biti najbolji na svijetu

Vjeruje u svog saigrača iz Chelseaja

Pedro: Hazard može biti najbolji na svijetu

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja prošle sedmice počeli su pripreme za narednu sezonu, a ekipi se treba priključiti i ostatak igrača koji su imali nešto duži odmor.

Jedan od njih je i Pedro koji je sa Španijom igrao na Evropskom prvenstvu. Pedro se nešto ranije pridružio pripremama jer želi da se nametne novom treneru Antoniju Conteu. Španac je danas za engleske mediji izjavio da će se Plavci vratiti u vrh, a dao je i zanimljivu izjavu o Edenu Hazardu.

"Kada dođemo do Messija ja o njemu pričam uvijek u superlativima. On je najbolji igrač na svijetu i to upjedljivo. Ipak, vjerujem da Hazard može dostići njegov nivo i postati najbolji fudbaler svijeta. Kako sam se divio Messiju u Barceloni tako se divim Hazardu u Chelseaju", rekao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pedro je u London stigao prošlog ljeta iz Barcelone, ali u prvoj sezoni većinom je bio na klupi. Ipak, iako su svi govorili da će napustiti Chelsea, Pedro je rekao da će ostati u klubu do kraja ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije