"Pedro je trebao ostati u Barceloni"
Foto:EPA

Dani Alves sumnja u odluku Pedra

"Pedro je trebao ostati u Barceloni"

S. Bošković

Igrač Barcelone Dani Alves smatra da je Pedro Rodriguez trebao ostati u Barceloni, a ne otići u Chelsea.

Španac je Camp Nou napusti nakon šest godina za 30 miliona eura, a njegov bivši suigrač smatra da je donio pogrešnu odluku.

"Rekao sam Pedru da je trebao ostati u ekipi, ali se previše ljudi umiješalo u transfer", rekao je Alves za britanske medije i još dodao:

"Da je ostao ovdje bio bi veoma sretan, ali ne donosimo mi u Barceloni odluku. Da ih donosimo on bi ostao na Camp Nou još godinama", istakao je desni bek katalonskog tima. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedro je za Plavce skupio pet nastupa i postigao dva pogotka, no uklopio se u sivilo ekipe Jose Mourinha, te pruža partije ispod očekivanja. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.