Pedro Morales pred potpisom za Colo Colo

Pedro Morales pred potpisom za Colo Colo

E. Škorić

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Pedro Morales prelazi u redove čileanskog Cola Cola.

Colo Colo je slavni čileanski klub, pa će Čileanac imati veliku čast da nosi dres kluba koji nikada nije ispao iz lige.

Pedro je 2008. godine stigao u Dinamo, te je postao nositelj igre, ali nakon dolaska Vahida Halilhodžića pao je u drugi plan i onda je 2011. godine tražio da ode s Maksimira.

Posuđen je Malagi, za koju je kasnije i potpisao, da bi prešao potom u Vancouver Whitecapse, a sada s 31-godinom želi da se vrati u Čile .

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pedro je prije Dinama igrao za Huachipato i Universidad de Chile, a za reprezentaciju Čilea je u 12 mečeva postigao tri gola u periodu od 2008. do 2010. godine.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi