Pedro: Nedostaje mi Barcelona
EPA

Ne žali zbog svoje odluke

Pedro: Nedostaje mi Barcelona

Španski fudbaler Pedro Rodriguez priznao je da mu nedostaje Barcelona u kojoj je proveo najveći dio karijere.

Pedro (28) je u ljetnom prijelaznom roku odlučio napustiti Barcelonu i okušati se u drugom prvenstvu, a iako je dobijao pozive sa svih strana, na kraju se odlučio za Chelsea s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2019. godine. 

"Nedostaje mi Barcelona. Tamo sam proveo mnogo godina i osjećao sam veliku ljubav u tom gradu, a ujedno doživio i najljepše trenutke u karijeri. Ipak, ne žalim što sam na kraju došao u Chelsea. Ovo je veliki klub, a iako je bilo teško krenuti od nule, saigrači su mi pomogli da se adaptiram na najbolji mogući način", izjavio je Pedro za inostrane medije. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 28-godišnji ofanzivac je prošao sve mlađe kategorije Barcelone i tokom epizode na Nou Campu sa  katalonskim klubom je veliki broj trofeja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi