Pele promijenio mišljenje: Messi je ipak najbolji

Brazilac ne može da se odluči

Pele promijenio mišljenje: Messi je ipak najbolji

S. Bošković

Brazilska legenda Pele hvalio je Lionela Messija, te rekao da je Argentinac najbolji igrač svijeta u posljednjih deset godina.

Sedamtesetčetverogodišnjak snimljen kako je rekao je njegov sunarodnjak, Neymar, bolji od Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Ipak, sad je promijenio mišljenje, te je izjavio:

"Messi je najbolji igrač na svijetu u proteklih deset godina. Mnogi ljudi porede Messija i Cristiana Ronalda, ali oni nisu isti tipovi igrača. Ipak, obojica su fantastični", istekao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.