Pellegrini: Džekin nastup protiv Arsenala je upitan

Menadžer Manchester Cityja

Pellegrini: Džekin nastup protiv Arsenala je upitan

Pred fudbalerima Manchester Cityja u nedjelju je dvoboj s Arsenalom, a trener Manuel Pellegrini ima prilično velike probleme sa sastavljanjem tima.

Nakon što će zbog povrede lista morati odsustvovati Samir Nasri, susret na Etihadu najvjerovatnije propustit će i naš Edin Džeko. 

"Vincent Kompany je napokon potpuno spreman i igrat će. Za Edina Džeku nisam siguran, upitan je, a Sergio Agüero trenira svakodnevno, nije povrijeđen, ali još ne znam hoće li početi utakmicu", rekao je Pellegrini, te se osvrnuo na novo pojačanje.

"Wilfried Bony je sličan Alvaru Negredu. Sjajan je strijelac u kaznenom prostoru."

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.