Pellegrini hvali kompletan tim, a posebno Jovetića

Nakon trijumfa nad Liverpoolom

Pellegrini hvali kompletan tim, a posebno Jovetića

E. Škorić

Manchester City je upisao i drugu pobjedu u novoj sezoni engleskog Premiershipa, savladavši Liverpool na Etihadu s 3:1.

City je bio bolji od Liverpoola pred svojim navijačima i čini se da će izabranici Manuela Pellegrinija biti glavni konkurenti za naslov prvaka.

“Igrali smo protiv jako dobrog tima i sve vrijeme smo naporno radili na terenu - i bez lopte, a sa loptom smo stvorili dovoljno opasnosti da damo tri gola”, rekao je Pellegrini, dodavši:

“Koncentracija i intenzitet u igri bili su nam na visokom nivou”.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nahvalio je potom Čileanac i Stevana Jovetića, Crnogorca koji je postigao dva pogotka. 

“Prošle godine baš nije imao sreća, doživio je mnogo povreda i nikako nije uspijevao da veže dvije-tri utakmice. Bio je veoma strpljiv i vrijedno je radio kako bi se vratio. Kupili smo ga jer je veoma dobar igrač, bio je dobar na pripremama i sretan sam zbog njega – zaslužio je"..

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.