Pellegrini: I konkurenti će izgubiti bodove

Čileanac vjeruje da će i konkurenti gubiti bodove

Pellegrini: I konkurenti će izgubiti bodove

Fudbaleri Manchester Cityja večeras će u 35. kolu engleskog Premiershipa na svom Etihadu dočekati West Bromwich Albion. 

Iza Građana je jako loša sedmica. Prvo je ekipa Manuela Pellegrinija poražena od direktnog konkurenta za titulu Liverpoola na Anfieldu, a potom je bod sa Etihada odnio i davljenik Sunderland. Vjerovatno je to i posljedica poraza od Liverpoola samo nekoliko dana ranije. 

"Mislim da je bilo teško pripremiti ekipu nakon poraza od Liverpoola. Sada smo imali malo više vremena da se oporavimo. Mislim da nam je svima jasno da ne možemo ponoviti utakmicu kakvu smo odigrali protiv Sunderlanda. I mislim da neće biti tako teško podići igrače psihički kao pred prošlu utakmicu," rekao je Pellegrini i dodao: 

"Siguran sam da će i konkurenti prosuti bodove, baš kao što smo i mi u prošlom kolu. Nama je sada ostalo 15 bodova u igri i probat ćemo ih osvojiti sve," zaključio je Čileanac na klupi Manchester Cityja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti