Pellegrini: Nema pritiska

Menadžer Cityja tvrdi

Pellegrini: Nema pritiska

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini tvrdi da ne osjeća pritisak.

Pellegrinijev klub bi mogao ostati bez ijednog trofeja ove sezone. Cityju u prvenstvu bježi Chelsea pet bodova, dok je u Ligi prvaka klub na pragu eliminacije.

“Niko mi nije stavio pritisak niti od mene tražio broj trofeja. Kada sam potpisao ugovor, nije mi rečeno da trebam osvojiti titulu ili pet trofeja u pet sezona”, kazao je Pellegrini, dodavši:

“Naslovi su važni, ali to nije najvažnije. Pod pritiskom sam jedino kada vidim da moja momčad ne igra onako kako to ja želim”.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.