Pellegrini: Pred nama su najvažniji susreti u Ligi prvaka

Pellegrini: Pred nama su najvažniji susreti u Ligi prvaka

A. Beganović

U dva odigrana susreta u Ligi prvaka Manchester City je osvojio samo bod, pa je fudbalerima ovog kluba predstojeći duel sa CSKA od ogromne važnosti.

Ukoliko ne trijumfuju u Moskvi Građani će se od Lige prvaka najvjerovatnije oprostiti u grupnoj fazi, a toga je svjestan i menadžer engleske ekipe Manuel Pellegrini.

"Pred nama su dva okršaja sa CSKA i moramo slaviti u oba. Najbolje bi bilo kada bismo u svaku utakmicu ušli kao da se radi o finalu Lige prvaka", istakao je Pellegrini uoči susreta u Moskvi koji će se igrati bez prisustva gledaoca.

"Biće drugačije igrati, razumijem UEFA-inu odluku, no susret bez prisustva publike nije najbolje rješennje. Trebamo razmišljati pozitivno, vjerujem da ćemo se plasirati u narednu fazu, a ako trijumfujemo u preostala četiri meča možemo biti i prvi. No, najvažnije je da ostanemo u takmičenju", dodao je menadžer Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.