Pellegrini pronašao novi angažman i to u Premiershipu?

Peregovara sa Crystal Palaceom

Pellegrini pronašao novi angažman i to u Premiershipu?

Čileanski stručnjak Manuel Pellegrini mogao bi se ovog ljeta vratiti u Premiership.

Pellegrini trenutno radi u Kini gdje vodi ekipu Hebei China Fortune, ali mogao bi se vratiti u Premiership nakon što su otočki mediji javili da je počeo pregovore sa ekipom Crystal Palacea.

Palace je bez trenera već nekoliko sedmica i to nakon što je Sam Allardyce otišao u penziju, a njegovog zamjenika bi mogli pronaći upravo u Pellegriniju. 

Podsjetimo, Čileanac je već radio u Premiershipu i to od 2013. do 2016. godine. Osim toga, između ostalog bio je na klupi Villarreala, Malage i Real Madrida. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Crystal Palace je imao veoma slabu prošlu sezonu jer su završili tek na 14. mjestu a nekoliko kola prije kraja imali su problema i sa opstankom u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi