Pellegrini smatra da Edinova povreda nije ozbiljna

Džeko danas na pregledima

Pellegrini smatra da Edinova povreda nije ozbiljna

E. Škorić

Bh. napadač Edin Džeko povrijedio se u ponedjeljak navečer u trijumfu Manchester Cityja nad Liverpoolom (3:1) u utakmici drugog kola engleskog Premiershipa.

Džeko je igrao 68 minuta u sinoćnjem susretu, a onda se povrijedio nakon duela sa Martinom Škrtelom, zbog čega je morao napustiti teren.

“Bio je to jedan udarac u nogu, ali ne zabrinjava nas mnogo povreda jer mislim da će sve biti u redu”, kazao je menadžer Cityja Manuel Pellegrini, dodavši:

“Ovo je bila važna pobjeda, obzirom da je Liverpool biti naš konkurent u borbi za titulu”.

Liječnički tim engleskog prvaka danas će pregledati nogu našeg reprezentativca. Nadamo se da je povreda lakše prirode i da će Dijamant spremno dočekati reprezentativno okupljanje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.